Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, ściągłem najnowszą wersje EasyMetin2, w tym był Mulitachk 8.0 ExpBot, i xAngelBot (FB) od andrzeja. I mam pewien problrm, wchodze na tego "moda" od andrzeja, ubieram wędkę wręcz wchodzę do wody, i nie moge łowić ponieważ wyskakuje mi komunikat "Nie możesz tutaj łowić" WTF? Dlaczego takie coś mi się pokazuje?

Opublikowano

A próbowałeś łowić normalnie, z lądu? Jakieś zbugowane miejsce może? Ja zawsze na FB łowię z lądu, mam taką swoją miejscowke i kit.

Jak nie bd działało z lądu łowienie to nie wiem o co chodzi.

21252947270466531024.png

czonek.jpg

Nowy na MPC Forum.

Zbieram plusy (
+
)

Opublikowano

Eh. Łowisz na włączonym EasyMetin2 tak.? Zapewne.. 

Łów przez normalnego metka.!  EasyMetin powoduje to że nie można łowić ryb w wodzie, obok wody. ;)

Modem nie jestem ale temat powinien zostać zamknięty bo problem rozwiązany na 100%. ;)

Opublikowano

tez tak miałem ale poradziłem sobie bez pisania tamatu :P Odpal metka zwyklego albo moda ja gram na modzie ale to nie różnica

Bo na Em jest wh i dlatego

Opublikowano

Noo, ale ja chciałem na ExpBocie, ponieważ jeżeli ktoś mnie zabije, to samo mi wstanie,

@@ EDIT a jak ja to mam zrobić żeby grać na tym modzie, może ktoś zapodać linka ;p z tym jak to zrobić zeby na modzie grac na PLu ?

Opublikowano

Noo, ale ja chciałem na ExpBocie, ponieważ jeżeli ktoś mnie zabije, to samo mi wstanie,

@@ EDIT  a jak ja to mam zrobić żeby grać na tym modzie, może ktoś zapodać linka ;p z tym jak to zrobić zeby na modzie grac na PLu ?

To jest ukryta treść, proszę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...